2011. november 10., csütörtök

Fixáló porpúder TESZT

Kétféle fixáló porpúdert (translucent, ha úgy jobban tetszik :)) fogok összehasonlítani. Az egyik egy Sleek Translucent loose powder, a másik egy NYC Smooth Skin loose face powder.


Az első egy New York Color púder. 20g van a kis tégelyben, bár a csomagolás sokkal nagyobb, mint amennyi benne van! Két féle színben lehet kapni, én a "Translucent" nevűt vettem. A benne lévő pornak szinte fehér színe van, de az arcra felvéve nem lesz fehér az összhatás. Szépen eloszlik a bőrön, meg vagyok vele elégedve! Egyébként van hozzá egy kis szivacs is, ami szerintem használhatatlan, én inkább ecsettel viszem fel. Rossmannban vettem és most akciós éppen, 750 Ft volt talán. Ennyiért szerintem megéri megvenni!!







A második púder egy Sleek Translucent porpúder. Ebben is 20g van, ez viszont 1500 Ft volt. Csak egy rendelhető árnyalat volt belőle, a "light" szín. Elvileg világosabb és sötétebb bőrre is ajánlott, de nekem nagyon sötétnek bizonyult. Sajnos, pedig alapjában véve meg vagyok vele elégedve, mert tartós, selymes lesz tőle az arcbőr, de a színe nem nekem való, pedig nem hófehér bőrű vagyok! 




Itt egy a kép a kettőről együtt. Jól látszik a különbség. A bal oldali a Sleek, jobb oldalon a NYC púdere van. Összességében én a NYC-ra szavazok. 



Ti milyen porpúdert használtok? Próbáltátok már az itt bemutatottak valamelyikét?

3 megjegyzés:

  1. Jesszus, ez borzasztóan sötét! :O Én a BB krémek "púdertestvérét", a Dodo-t használom, hát egy álom. :) Azon van egy műanyag fedő is kis lukakkal, hogy szabályozzuk a por mennyiségét, de szerintem nem ér semmit, mert ahhoz, hogy kicsaljam belőle a terméket, rázni kell... és jut bőven a földre is. :)) Szóval én is maradok a belemártogatásnál és az ecsetnél!

    VálaszTörlés
  2. Igen, a Dodo púder rajta is van a kívánságlistámon! :) De megláttam, hogy akciós a NYC púder és megvettem!
    Nekem is hullik minden hova.. :))

    VálaszTörlés
  3. Szia! Sajnos nekem nem jöttek be a NYC termékek :( Én az alapozót is kipróbáltam. Ellenben eddig a SLEEK-el nagyon meg vagyok elégedve, nekem egy palettám van tőlük eddig. Imádom az intenzív színeket, könnyen felvehetők és ott maradnak ahova teszed. :D Éppen most csináltam egy kis őrültet vele. Megnézitek? :)
    avianarahl.blogspot.com

    VálaszTörlés